Janjušević zaradio ugovor u "Voši"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.08.2012.
14:57
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Crnogorski reprezentativac koji je u prethodnom periodu boravio u Novom Sadu trenirajući sa ekipom Vojvodine danas je potpisao trogodišnji ugovor sa Superligašem.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Božidar Janjušević dokazao je stručnom štabu Vojvodine da vredi sarađivati sa njim i da bi svojim igrama mogao da donese boljitak u igri superligaša iz Novog Sada.

Poslednji pokazatelj da je Janjušević kvalitetan igrač bio je sjajan nastup mladog reprezentativca Crne Gore na prijateljskom meču sa Proleterom.

On je na toj utakmici postigao vodeći pogodak za Vojvodinu i danas je uprava novosadskog kluba odlučila da sa njim potpiše trogodišnji ugovor.

Janjušević je rođen 30.3.1994. godine a svoje prve fudbalske korake napravio je u ekipi Sutjeske iz Nikšića. Radi se o igraču koji bi u Zagorčićevom timu trebalo da pojača konkurenciju u veznom redu.

Igrao je još u Partizanu a prethodnu polusezonu proveo je u Torinu nastupajući za mladi tim Juventusa.

Tako je Vojvodina dobila još jedno pojačanje pred sam završetak prelaznog roka i ostaje da se vidi da li će novosađani u narednih osam dana napraviti još neku kupovinu ili prodati nekog od svojih prvotimaca.

Ne propustite