Janković: ''Bravo Vukane, bravo Garido!''

Autor: Beta Beta
sreda 27.02.2013.
21:58
Izvor: Beta

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković posle trijumfa njegovog tima nad Javorom posebne pohvale uputio strelcu prvog gola Vukanu Savićeviću i novajliji garidu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je da je pobeda njegovog tima u meču sa Javorom veoma važna za početak prolećnog dela sezone.

"Ova pobeda je dobra i vrlo važna za početak prolećnog dela sezone. Mi smo na početku meča bili u grču i sa velikom željom za dokazivanjem. Na neki način smo dobro odgovorili domaćoj publici, posle završetka jesenjeg dela šampionata i utakmice protiv Vojvodine", rekao je Janković.

Prema njegovim rečima, zbog grča igrači nisu uspeli da povežu igru kako su hteli u prvom poluvremenu, a nisu bili dobri ni u tranziciji.

"Javor nas je puštao da kružimo oko njihovog šesnaesterca, što nas je guralo u kontra ritam. Nismo se dobro pozicionirali u prvom delu, pa je protivnik iz toga uspeo da dođe do kontranapada nakon odbijenih lopti", rekao je Janković.

On je dodao da ga raduje pogodak Vukana Savićevića jer će to doprineti njegovom samopouzdanju.

"Takođe sam zadovoljan novajlijom Luisuom Garidom, koji je odlično odradio defanzivni zadatak. Odlično se postavljao, pametno kretao i imao zapažen učinak. To je publika prepoznala i nagradila ga aplauzom na kraju meča", rekao je Janković.

Ne propustite