Janković: "Dajte Superligu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.02.2013.
21:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković ocenio je nakon poslednjeg pripremnog meča da je njegov tim spreman i da šampionat u JSL može da bude nastavljen i sutra, ako se on pita.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pripreme fudbalera Crvene zvezde za nastavak šampionata u Jelen Superligi završavaju se za dva dana kada će crveno-bela ekspedicija krenuti iz Antalije.

Danas je odigran poslednji kontrolni meč a konačan ishod bio je remi sa učesnikom osmine finala LŠ, ekipom Šahtjora iz Donjecka.

Aleksandar Janković posebno je pohvalio Bobana Bajkovića nakon tog meča ali mu je celokupna slika sa današnje utakmice pozitivna i ubeđen je da je odrađen dobar posao u Antaliji.

"Utakmica sa Šahtjorom i rezultat koji smo ostvarili značajni su prvenstveno za samopouzdanje i veru u sebe za naš tim. Realno gledano, igrali smo protiv rivala koji predstavlja sam vrh evropskog fudbala ali moramo priznati da smo imali sreće jer je rival promašio dosta prilika. Bajković je odbranio penal i želim posebno da mu čestitam na tome" kazao je Janković.

Crvena zvezda će za sedam dana odigrati prvi meč u prolećnom delu šampionata ali trener crveno-belih tvrdi da je ekipa spremna i da bi mogla već sutra na teren.

"Zadovoljan sam kako su momci istrčali danas i kako su stajali na terenu odnosno taktički parirali ukrajinskom timu. Spremni smo za šampionat, i što se nas tiče, već sutra može da počne" zaključio je strateg Crvene zvezde.

Vicešampion Srbije će se u okviru 16. kola Jelen Superlige sastati sa Javorom, na "Marakani", 27. februara sa početkom od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite