Janković: "Dizanje morala protiv Radničkog"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.09.2012.
14:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković konstatovao je, uoči sutrašnjeg meča sa Radničkim iz Niša, da će njegovim igračima biti teško da u potpunosti usmere svoje misli na Nišlije ali da su u obavezi da pruže maksimum zbog poverenja koje su zadobili od n

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dobro poznati scenario i ove sezone se ponavlja na "Marakani". Nakon ispadanja iz evro kvalifikacija ekipa mora da se stabilizuje i fokusira na domaći šampionat.

Samo, ovoga puta biće jako teško obaviti tu "transformaciju" jer je Crvena zvezda u meču sa Bordoom bila najbliža grupnoj fazi LE u poslednjih pet godina.

Ipak, Aleksandar Janković, svestan činjenice da će igračima biti jako naporno da to učine, zahteva da svi akteri sutrašnjeg meča daju svoj maksimum i pokušaju da osvoje sva tri boda.

"Sutrašnji susret dolazi nam nakon svega što smo preživeli u Francuskoj i pre pauze usled reprezentativnih obaveza. Pobeda nad Nišlijama mnogo bi nam značila u bodovnom, rezultatskom i psihološkom smislu. Želimo takođe da opravdamo podršku i poverenje koje smo dobili kod velike većine zvezdaške javnosti posle svega što smo pokazali u dvomeču sa Francuzima" rekao je Aleksandar Janković.

Što se tiče igračkog kadra koji će Janković imati na raspolaganju tokom sutrašnjeg meča on je bogatiji za novajlije Mudrinskog i Milijaša.

Aleksandar Pantić koji je danas predstavljen kao poslednje pojačanje crveno-belih neće biti u protokolu za sutrašnji meč a problem bi mogao da predstavlja i iscrpljenost pojedinih igrača nako "rata" u Bordou.

Susret između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša igra se na "Marakani" a početak je zakazan za 19 časova.

Ne propustite