Janković: "Dokazivanje i dalje traje"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.02.2013.
17:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković bio je razočaran zbog činjenice da nije odigrano drugo poluvreme meča sa "B" timom Šahtjora ali je pohvalio svoje igrače poručivši im da imaju još vremena da mu dokažu da zaslužuju mesto u timu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde danas su doživeli nesvakidašnju situaciju na priprema u Antaliji pošto je osoblje hotela "Arkadija" prekinulo meč sa "B" timom Šahtjora pa je odigrano samo jedno poluvreme.

Izabranicima Aleksandra Jankovića i 45 minuta bilo je dovoljno da postignu dva gola i zadovolje svog trenera koji je imao šta da vidi tokom prvog poluvremena.

"Šteta što nismo igrali i drugo poluvreme. U prvom delu viđen je lep fudbal, jer smo za rivala imali ekipu koja je dinamična, koja dosta trči i koja je prvenstveno školovana i tehnički odlično potkovana. Međutim, šta je tu je, viša sila nas je sprečila da igramo i drugi deo" kazao je Janković.

Strateg Crvene zvezde priliku da se dokažu, dao je danas igračima koji nisu igrali protiv Esbjerga ali je nakon meča istakao da još uvek ne zna ko će početi prvi meč u nastavku sezone protiv Javora te da je ostalo vremena za sve igrače da ga ubede da zaslužuju da se nađu u startnoj postavi.

"Zadovljan sam zalaganjem svih igrača. Uporno im ponavljam da još uvek nisam odredio startnu postavu i da svi još uvek konkurišu za mesto u prvih 11. Momci su to shvatili na pravi način, niko od njih ne igra pod "ručnom" što je svakako dobra stvar. Svi ispunjavaju sve zadatke bez pogovora i na tome im čestitam" zaključio je Janković.

Ne propustite