Janković: "Iskupljujemo se za greške"

Autor: Beta Beta
subota 09.03.2013.
21:29
Izvor: Beta

Strateg vicešampiona Srbije Aleksandar Janković ocenio je nakon trijumfa nad Novim Pazarom da je njegov tim kvalitetom zaslužio trijumf i da je reakcija ekipa na remi sa Radom bila odlična.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da je zadovoljan reakcijom svojih fudbalera na nerešen rezultat iz prošlog kola i današnju pobedu od 3:0 nad Novim Pazarom.

"Očekivali smo reakciju posle Rada (1:1) i sve smo uradili u međuvremenu da podignemo ekipu. Ovo je bio dobar odgovor mojih igrača, mislim da smo zasluženo pobedili. Pobeda od 3:0 je pravi pokazatelj odnosa snaga", rekao je Janković novinarima posle meča.

Zvezda je u prošlom kolu odigrala 1:1 sa Radom, iako je imala igrača više, posle čega se trener našao na udaru medija. Igrači su nakon toga najavljivali da će igrati angažovanije.

Novinari su pitali Jankovića koliko je zadovoljan igrom u procentima, ali on nije želeo da odgovori na to.

"Ne znam od kada je postao trend da se zadovoljstvo meri u procentima? Jedini procenat za koji ja znam da je važan jeste posed lopte, a današnjih 68 odsto za nas je pravi pokazatelj reakcije moje ekipe", rekao je Janković.

On je istakao da niko u klubu ne beži od odgovornosti i da mu je drago što tim može sam da iza]e iz situacije u kojoj se nalazi.

"Raduje me što niko ne beži od krivice. Svi preuzimamo odgovornost i svakako me raduje što se sami vadimo iz situacije u kojoj se nalazimo, loše atmosfere u kojoj smo poslednja tri meseca nakon poraza od Vojvodine (0:3)", rekao je Janković.



Ne propustite