Janković miri Zvezdu i Perovića!?

Autor: Darko Mitrović
subota 25.08.2012.
22:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Po svoj prilici, narednih dana Marko Perović biće vraćen među prvotimce Crvene zvezde, obzirom da je na tome insistirao novi trener Aleksandar Janković.

mojacrvenazvezda.net
mojacrvenazvezda.net

Povezane vesti

Podsetimo, Marko Perović je ovog leta odstranjen iz ekipe, pošto je javno izrazio nezadovoljstvo kašnjenjem isplate zarade.

Sukob sa upravom još uvek nije rešen, obzirom da je Perović podneo tužbu Arbitražnoj komisiji FSS, tražeći raskid ugovora na štetu kluba, a Zvezda disciplinski postupak protiv iskusnog fudbalera.

Međutim, dolaskom Aleksandra Jankovića na klupu Crvene zvezde moglo bi, pomalo neočekivano, da dođe i do dogovora Perovića sa upravom i ukoliko se to zaista i dogodi, on bi trebalo da bude vraćen u tim.

Janković je navodno već predložio upravi kluba da se Perović vrati u ekipu, za šta je dobio načelni pristanak, ali da bi se to sprovelo u delo, čelnici kluba trebalo bi ponovo da razgovaraju sa ovim fudbalerom i ''zakopaju ratne sekire''.

Od suspenzije koju je dobio u julu, Perović je radio individualno sa trenerom Dušanom Nikolićem. Obzirom na nedovoljno veliki izbor igrača u veznom redu i dolazak Jankovića na mesto šefa struke, sa kojim je već sarađivao u njegovom prethodnom mandatu, razvoj događaja ide na ruku Peroviću, naravno ukoliko on posle svih teških reči sa obe strene uopšte i ima želju da ostane u Zvezdi...


Ne propustite