Janković: ''Na pobedu u Danskoj!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.09.2012.
20:46
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade reprezentacije Srbije Aleksandar Janković uz dosta optimizma dočekao je okupljanje ''Orlića'', pred veoma važne mečeve protiv Danske i Makedonije za plasman na Evroopsko prvenstvo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Između ostalog, Jankoviću je raspoloženje popravila i sinoćnja odlična partija novog napadača Crvene zvezde Ognjena Mudrinskog, koji je postigao sva tri gola u duelu sa niškim Radničkim na Marakani.

Takođe, golovima se istakao i napadač Rada Nikola Kojić, pa selektor sa punim pravom može da najavljuje napadačku igru u danskoj 7. septembra.

''Ni ne pomišljamo da u Dansku otputujemo sa namerom da odigramo nerešeno. Takvo shvatanje za nas nije karakteristično. Cilj nam je da pobedom u Alborgu osiguramo plasman u baraž i tako na najbolji način zaokružimo ciklus koji traje već dve godine. Naravno, raduju me golovi Mudrinskog i Kojića i dobro je da se u našem fudbalu pojavljuju napadači koji svojim golovima mogu da ponesu celu ekipu kad je to najpotrebnije'', istakao je Janković.

Ekspedicija Srbije u Alborg putuje u sredu u prepodnevnim satima, a posle duela sa Dancima u petak, sledi i meč sa Makedonijom u Kruševcu, 10. septembra.




Ne propustite