Janković: ''Nismo igrali dobro'', Kuzeljević: ''Biće bolje...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.09.2012.
18:20
Izvor: Sportske.net, arena sport

Fudbaleri Crvene zvezde nisu blistali danas u Kragujevcu, ali su ipak odneli sva tri boda sa teškog gostovanja. Trenera Jankovića brine činjenica da njegov tim nije dominirao ni sa igračem više. Trener Radničkog veruje da će njegov tim u nastavku šampiona

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle današnje ubedljive pobede nad Radničkim u Kragujevcu, koja je doduše, potvrđena u samom finišu, i uz dva igrača više, trener Crvene zvezde Aleksandar Janković nije mogo da bude u potpunosti zadovoljan.

''Nervozni smo bili, rastrzani... Radnički je tome kumovao, ušli smo u kontra ritam, a čak i kad smo imali igrača, pa i dva igrača više, nismo dominirali i to je stvar za analizu.

Od šest mečeva pet igramo na strani, moramo mnogo bolje, sa manje stresa i nervoze. Nismo igrali dobro danas i u nastavku sezone ćemo morati na bolji način da rešavamo mečeve'', izjavio je Janković posle utakmice.

Njegov kolega sa klupe Radničkog Slavenko Kuzeljević nije imao previše da zameri svojim igračima, kako danas, tako i za učinak u prethodnim mečevima, iako Kragujevčani imaju samo tri osvojena boda.

''Počeli smo dobro, kontrolisali utakmicu, ali gol Milijaša i isključenje Nedovića su dali utakmici drugi tok, nervoza se posle uselila i u naše redove... Mislim da svojim igračima ne mogu da zamerim, osim možda na dva poluvremena, u ovih pet kola. Siguran sam da će ovaj tim igrati sve bolje kako vreme bude odmicalo'', istakao je Kuzeljević.


Ne propustite