Janković o Kupu: "Sve u svoje vreme"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.09.2012.
15:05
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde nije preterano želeo da komentariše ishod žreba za šesnaestinu finala Kupa Srbije i činjenicu da Zvezda u odbranu trofeja kreće gostovanjem u Nišu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Žreb je rekao svoje, Crvena zvezda u odbranu titule osvjača Kupa kreće sa vrelog niškog gostovanja.

Svestan da njegov tim očekuje spektakl u gradu koji je kroz istoriju važio kao važan fudbalski centar, Aleksandar Janković ipak ide korak po korak i naglašava da njegov tim očekuje mnoštvo obaveza pre meča koji se igra 26. septembra.

„Do utakmice sa Radničkim nas očekuje dosta obaveza, igramo sa teškim protivnicima i o Nišlijama ćemo razmišljati kad za to dođe vreme.“

„Svaki naredni meč je najvažniji i tako ćemo se i postaviti. Raduje me povratak Radničkog kao velikog kluba i velike fudbalske sredine u srpski fudbal, očekujem pozitivan rezultat i plasman u osminu finala.“, rekao je trener Crvene zvezde.

Susret Beograđana i Nišlija će biti drugi ovog meseca, potsetićemo da je Radnički 02. septembra gostovao na „Marakani“ gde se pokazao kao ozbiljan takmac protiv koga su izabranici Aleksandra Jankovića slavili tek u nadoknadi vremena zahvaljujući Ognjenu Mudrinskom.


Ne propustite