Janković pred Ivanjicu: "Pobeda – jedini cilj!"

Autor: Miloš Marković
utorak 02.10.2012.
12:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Na konferenciji za medije pred sutrašnje gostovanje Javoru iz Ivanjice u okviru odložene utakmice prvog kola, Aleksandar Janković ističe da njegov tim u ovaj meč ulazi sa istim kao i u svaki do sada, a to je da ostvari pobedu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pred Crvenom zvezdom je gostovanje u Ivanjici koje je od velikog značaja za beogradski tim.

Izabranici Aleksandra Jankovića imaju priliku da se eventualnom pobedom popnu na prvo mesto tabele, po prvi put nakon skoro dve godine, što stavlja crveno-beli tim pod određenu vrstu dodatnog pritiska.

„Momenat jeste specifičan jer bismo pobedom u Ivanjici izašli na prvo mesto na tabeli.“

„Ipak, imperativ nije ništa drugačiji nego što je bio juče ili pre mesec dana. Zvezdin imperativ su pobede u svakom meču. Prvo mesto je i naš glavni cilj, kao i to da na tom mestu ostanemo do kraja prvenstva. Pred nama je lepa prilika, daćemo sve od sebe da scoj cilj ostvarimo.“, rekao je Janković koji priznaje da je pred njegovim timom težak zadatak.

„Javor je ozbiljan protivnik koga izuzetno respektujemo.“

„Ivanjičani su u prošlom kolu skinuli veliki sres i teret pobedom kod kuće, očekujem da će protiv nas odigrati bez pritiska i da će upravo zbog toga biti i opasni. Radi se ekipi koja je neugodni domaćin, ekipa koja je umela da Zvezdi otkine bodove u prošlosti.“

„Očekujem dobru utakmicu, ali smatram da Zvezda ima veliku šansu da pobedi, ukoliko igrači daju svoj maksimum. Polako počinjemo da budemo svesni da rezultati zavise isključivo od nas samih, našeg zalaganja i pristupa igri.“, istakao je Aleksandar Janković.

Inače, utakmica u Ivanjici se igra sutra od 15.30.


Ne propustite