Janković pulenima preporučio "Politikin zabavnik"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 08.10.2012.
15:03
Izvor: Sportske.net

Nakon razočaravajućeg poraza u Subotici, a u susret obavezama koje ga očekuju sa mladom reprezentacijom, Aleksandar Janković ističe da se njegovi fudbaleri ne smeju opterećivati porazom od Spartaka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde i selektor mlade reprezentacije Srbije se okreće novim izazovima i obavezama.

Poraz od Spartaka je već arhivirao, isto preporučuje i svojim fudbalerima.

"Danas je novi dan. O onome što se desilo u Subotici razmišljali smo juče, a sada se okrećemo novim obavezama. Naučio sam da idem dalje i da nema udaranja glavom u zid. Sad se okrećem reprezentaciji, maksimalan fokus je na Englezima. To sam tražio i od igrača i u očima im vidim da je to tako", rekao je Janković Tanjugu u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Obzirom da će u reprezentaciji biti sa osmoricom svojih fudbalera iz Zvezde, Janković je svestan da poraz od Spartaka može da ima i pozitivan uticaj na njegove igrače, da ih motiviše da se što pre iskupe navijačima.

"Svaki poraz je motiv da se u sledećem meču bude bolji. Međutim, lako je sada pronaći motiv. Voleo bih da isti pristup imamo i posle pobeda i da se preispitujemo kada su novine pune pohvala, a ne samo kada nas 'pljuju' po štampi. Zato sam rekao igračima da danas ne čitaju novine i preporučio im jedino 'Politikin zabavnik'.“, u svom maniru će selektor Janković.


Ne propustite