Janković: ''Sami sebi davali golove''

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.11.2012.
19:12
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde posle poraza od OFK Beograda i eliminacije iz nacionalnog Kupa izjavio da je poraz posledica direktnih grešaka njegovih igrača tokom meča.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tek što se pobedom u derbiju iskupila za nedavne neuspehe u Superligi, Crvena zvezda je ponovo razočarala svoje navijače eliminacijom iz Kupa Srbije, čiji je branilac trofeja.

Posle meča, trener Aleksandar Janković je istakao da su njegovi igrači ponovo grešili u defanzivi, kao i ''bezbroj'' puta tokom aktuelne sezone.

''Direktne greške i padovi u igri i večeras su nas skupo koštali. Prvi gol smo praktično sami sebi dali, ali i drugi i treći su bili posledica naših grešaka'', izjavio je Janković.

Trener Zvezde priznaje da je ovo veliki udarac za njegovu ekipu.

''Ovo je težak udarac za nas, ostali smo bez trofeja koji smo osvojili u prošloj sezoni. Nismo uspeli da se podignemo nakon derbija i velikog emotivnog i fizičkog pražnjenja.

Moramo što pre da se oporavimo kako bismo pobedama završili jesenji deo sezone i ostali u trci i na proleće za trofej u prvenstvu
'', zaključio je Janković i dodao da sada nije vreme za neke dublje analize i da će one uslediti posle jesenjeg dela sezone.

Ne propustite