Janković: "Trijumf je imperativ na prepunom Čairu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.09.2012.
13:46
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković istakao je, uoči sutrašnjeg meča šesnaestine finala Kupa Srbije koji njegov tim igra u Nišu, da očekuje dobru igru svojih izabranika i novu pobedu na rasprodatom Čairu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda posle četiri godine ponovo gostuje na "Čairu" u šesnaestini finala Kupa Srbije. Kako su ulaznice za sutrašnji duel Radničkog i Zvezde već rasprodate trener branioca trofeja očekuje da pred punim tribinama njegovi puleni ostvare novu pobedu.

"Silno smo motivisani da trijumfujemo, jer posle dva gostovanja u Novom Pazaru i Kuli u avetinjskom ambijentu, pred praznim tribinama, sutra igramo u jednom svečanom, pred pravom fudbalskom publikom" rekao je Janković a onda se pozabavio analizom onoga što Zvezdu očekuje u Nišu.

"Moramo da ih sprečimo da se razmahnu i rastrče kako su to uradili na Marakani. U tome smo im mi dosta pomogli, jer smo loše ušli u meč. U 19 minuta primili smo dva gola i posle nam je bilo teško da uhvatimi pravi ritam. Sve zavisi od naše igre. Uz svo poštovanje Nišlija, igraće onoliko dobro, koliko im to mi dozvolimo" konstatovao je Saša Janković.

Strateg Crvene zvezde rekao je da nije siguran da li će Nikola Maksimović i Milan Jovanović biti spremni za sutrašnji meč ali je najavio povratak Dimitrijevića, Babalja i Asamoe u prvi tim.

Utakmica u Nišu igra se u sredu a početak meča zakazan je za 16 časova.

Ne propustite