Janković zadovoljan, Bogićević besan na sudiju

Autor: Darko Mitrović
subota 27.10.2012.
21:05
Izvor: Sportske.net

Očekivane reakcije trenera Crvene zvezde i Donjeg Srema posle večerašnjeg meča na ''Karađorđu''. Jankoviću laknulo posle pobede njegovog tima, Bogićević uveren da bi epilog bio drugačiji da nije bilo isključenja Čordašića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ako je suditi po prvoj izjavi trenera Donjeg Srema posle poraza od Crvene zvezde, možemo očekivati nove povike kad je u pitanju (ne)kvalitet suđenja u Superligi.

Šef struke novajlije u Superligi Bogić Bogićević je pred kamerama ''Arena Sporta'' izneo uverenje da je njegov tim bio bolji od Zvezde do isključenja Čordašića, koje smatra neopravdanim.

''Mi smo i pre i posle 1:0 imali šansi, Zvezda nije pokazala da je bolja od nas. Da nije bilo isključenja mislim da bismo imali mnogo bolji rezultat, ovako... Nije ovo dobro, nije ni čudo što se sve ovo dešava srpskom fudbalu'', izjavio je Bogićević  koji svojim igračima nije imao šta da zameri. 

Naravno, znatno raspoloženiji bio je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković, koji je osim pobedom, zadovoljan i činjenicom da je završen ritam sreda-subota i da će njegova ekipa imati nedelju dana da se pripremi za sledeću utakmicu.

''Težak meč, velika borba, trebalo nam je malo strpljenja da posle izjednačenja meč privedemo kraju. Ulazimo u nešto mirniji period po pitanju utakmica, ali ne i protivnika. Imaćemo više vremena za treninge i trudićemo se da to iskoristimo'', zaključio je Janković.



Ne propustite