Janković zadovoljan defanzivom

Autor: Beta Beta
subota 22.09.2012.
19:20
Izvor: Beta

Posle ''minimalca'' u Kuli, trener Crvene zvezde Aleksandar Janković izrazio je zadovoljstvo zbog novog trijumfa, a posebne pohvale svojim igračima dao je za igru u odbrani.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković izjavio je dans je da je zadovoljan igrom svog tima u prvih pola sata utakmice sa Hajdukom iz Kule, kao i načinom na koji su se crveno-beli branili i sačuvali 1:0.

"Mislim da smo dobro odigrali prvih pola sata, kada smo došli do vođstva i imali još nekoliko prilika. Posle toga, Hajduk je uspeo agresivnijom igrom da nam parira na sredini terena, ali nisu imali ozbiljnijih prilika. Zadovoljan sam odbranom, jer i pored inicijative domaćeg tima u nekim delovima meča, gol nam nijednog trenutka nije bio ugrožen", rekao je Janković novinarima posle današnjeg meča šestog gola Super lige.

Trener crveno-belih je istakao da mu je posebno drago što se ekipa "sa još jednog tradicionalno neugodnog gostovanja" vraća sa tri boda.

"Sada se okrećemo narednoj utakmici u Kupu, koju igramo u sredu u Nišu, protiv Radničog", kazao je Janković.

  Trener Hajduka Milan Milanović
, koji je danas debitovao na klupi Kuljana, rekao je da nije zadovoljan rezultatom, ali je čestitao svojim igračima na zalaganju.

"Nismo zadovoljni zbog poraza, ali mogu da čestitam igracima jer su se trudili i dali maksimum. Ličili smo na ekipu, namučili smo Zvezdu i naterali je da igra kontranapade. Bićemo zadovoljni tek ako pobedimo sledeću utakmicu i još neke naredne", rekao je Milanović televiziji Arena sport posle utakmice.

Crveno-beli imaju da odigraju i odloženi meč prvog kola, protiv Javora u Ivanjici. Taj duel zakazan je za 3. oktobar.

Ne propustite