Jankovićev dan 'D'

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 18.03.2013.
09:27
Izvor: Sportske.net

U pitanju je 'deža-vu'. Trener Crvene zvezde bio je u istoj poziciji nakon remija sa Radom, po svemu sudeći očekuje nas ipak drugačiji epilog.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Novi neuspeh Crvene zvezde, ovog puta poraz u Nišu, a što je važnije još edna bleda i krajnje neubedljiva partija očigledno će koštati trenera Jankovića njegovog posla.

Razumljivo je bio nervozan i sam Janković nakon poraza u Nišu, za portal 'redstarbelgrade.info' ističe da će se o njegovom statusu odlučivati iza zatvorenih vrata, ne u javnosti.

„Od utakmice sa Radom, nema dana da me neko ne podseća na to, ili da postavi pitanje o ostavi. Sve ćemo rešiti u klubu, iza zatvorenih vrata, razgovaraćemo.“, rekao je.

Razgovaraće se svakako, i to već danas na sastanku Upravnog odbora koji će odlučiti hoće li Janković ostati ili ne.

Prvi put je preživeo, Dragan Džajić je tada stao u odbanu trenera, rekavši da Jankoviću treba kontinuitet rada.

Ipak, potpredsednik kluba Slaviša Kokeza, ističe da će podršku Upravnog odbora ovoga puta dobiti isključivo sportski direktor Stojadinović koji će donti konačan sud.

„Ukoliko Janković u toku dana ne podnese ostavku, to je njegova lična stvar, odrastao je čoveki zna šta treba da uradi, nema potrebe da mu neko nešto sugeriše.“

„Mi imamo sportskog direktora koji treba da se pita za sve što se tiče sportskog sektora, za sva pitanja u narednom periodu od strane Upravnog odbora Stojadinović će dobiti podršku.“, istakao je Kokeza.

Uzevši u obzir donekle 'turbulentnu' istoriju između Stojadinovića i Jankoviću, i činjenicu da se 'po čaršiji' već odavno spekuliše da sportski direktor i trener nemaju savšreni odnos, nije teško naslutiti da bi današnji dan mogao da bude i poslednji Jankovićev na mestu trenera Crvene zvezde.

Nije tajna da je direktor Stojadinović još po povratku iz Antlaije izrazio nezadovoljstvo radom trenera Jankovića, ali je u to vreme predsednik kluba doneo odluku da trener ostane.

Prema rečima Kokeze, sportski direktor će ovoga puta imati apsolutnu podršku Upravnog odbora, čini se da se drugi mandat Aleksandra Jankovića na klupi Crvene zvezde neumitno bliži kraju.


Ne propustite