Javor sa optimizmom kreće u pripreme

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.07.2012.
13:53
Izvor: Beta

Trener Javora Mladen Dodić rekao je na početku priprema tog kluba za predstojeću sezonu da opstanak njegovog kluba u Super ligi ne bi trebalo da bude problem i da se nada da će uraditi i više od toga.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Javor iz Ivanjice je krenuo sa pripremama za narednu sezonu u Jelen Super ligi u koju ulazi naoružan optimizmom.

"Siguran sam da je ovo klub koji ima rešenje za svaku vrstu problema, tako da opstanak u ligi ne bi trebao da bude problem. Naprotiv, nadam se da ćemo uspeti i više od toga. Siguran sam u dobar rezultat i nadam se da će naredna sezona biti uspešna bar kao prethodna", rekao je Dodić za klupski sajt.

Nekadašnji trener Napretka, Novog Pazara, Dinama iz Vranja i Jagodine je Javor preuzeo pre nekoliko nedelja, a istakao je da će njegova ekipa kompletne pripreme obaviti u Ivanjici.

"Sve vreme priprema ćemo ostati u Ivanjici jer imamo sjajne uslove za rad. U planu je osam kontrolnih utakmica na kojima će svi kandidati za prvi tim dobiti šansu da se dokažu i izbore mesto u postavi. Javor je poznat po afirmaciji mladih igrača i trenera", kazao je on.

Klub iz Ivanjice su ovog leta napustil trojica igrača.

Nikola Vujadinović otišao je u austrijski Šturm, Obiora Odita u kazahstanski Taras i Rade Veljović koji nije produžio ugovor.

Javor novu sezonu u Super ligi počinje 12. avgusta kada dočekuje vicešampiona Srbije Crvenu zvezdu.

Ne propustite