Jedan po jedan - na ''upoznavanje''...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.05.2012.
17:50
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Dan posle završetka sezone i zvaničnog oproštaja Avrama Granta, novi trener crno-belih Vladimir Vermezović i sportski direktor Ljubiša Tumbaković imali su prve razgovore sa prvotimcima crno-belih.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vermezović i Tumbaković danas nisu želeli da otkrivaju novinarima detalje razgovora sa fudbalerima Partizana, a za utorak su najavili konferenciju za štampu na kojoj će javnost biti upoznata sa prvim potezima novog ''sportskog sektora''.

Fudbaleri petostrukog uzastopnog šampiona države dolazili su jedan po jedan na razgovor sa Tumbakovićem i Vermezovićem, a razgovori su trajali uglavnom oko desetak minuta.

Mediji zato spekulišu da se nije razgovaralo o eventualnim produženjima ugovora ili prekidu saradnje sa pojedinim igračima, već da je cilj ovih razgovora isključivo bilo upoznavanje Vermezovića i Tumbakovića sa igračkim kadrom koji im je na raspolaganju.

Vermezović je u svom prvom mandatu već radio sa pojedinim igračima -  Sašom Ilićem, Stefanom Babovićem, Nemanjom Rnićem, Milanom Smiljanićem, od kojih je u ovom trenutku jedino izvesno da kapiten Ilić i naredne sezone ostaje u Humskoj.

Početak priprema za novu sezonu zakazan je za 11. jun, a do tada očekuju se i neka nova imena u Humskoj...

 

Ne propustite