Jelačić: "Nema podela u Vojvodini"

Autor: Miloš Marković
petak 05.10.2012.
14:49
Izvor: Sportske.net

Poraz od Partizana uslovio je promenu u radu na treninzima i podelu tima na dve grupe koje rade po zasebnom programu, što je uslovilo i brojne komentare i spekulacije.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Nakon poraza u derbiju prošlog kola odigranog na „Karađorđu“ gde je Vojvodina poražena od aktuelnog šampiona Srbije rezultatom 3:0, šef stručnog štaba novosadskog kluba Nebojša Vignjević napravio je određene promene.

Naime, kako bi se poboljšao kvalitet rada i kako bi se ekipa što bolje spremila za naredne izazove, trener Vojvodine je odlučio da igrače podeli u dve grupe.

Prvu grupu čine igrači koji konkurišu za mesto u timu, samim tim i oni na koje Vignjević računa za meč sa Slobodom.

U toj grupi igrača su: Nemanja Supić, Srđan Žakula, Marko Kordić, Miroslav Vulićević, Stefan Nikolić, Bojan Nastić, Vladimir Branković, Dejan Karan, Milovan Petrić, Đorđe Jokić, Igor Đurić, Naemeka Ađuru, Nemanja Sekulić, Nemanja Radoja, Vuk Mitošević, Nemanja Bilbija, Miroslav Stevanović, Dejan Meleg, Oumaru Abubakar, Milan Spremo, Milan Bojović, Georgije Ilić i Miloš Deletić.

U drugoj grupi igrača nalaze se oni fudbaleri koji ne ispunjavaju uslove da se u ovom trenutku našu u prvom timu i tu su osim Seržinja Grina i Moreire još i Stefan Mijatović, Aleksandar Kesić, Vladan Pavlović, Branislav Trajković, Goran Smiljanić, Danijel Mojsov, Antvi Jao, Aleksandar Katai i Petar Škuletić.

Ovakva odluka trenera Vignjevića izazvala je određene komentare i spekulacije, koje je danas na konferenciji za medije negirao pomoćni trener Spasoje Jelačić potvrdivši da u redovima novosadskog kluba nije došlo ni dokakvih podela.

Podela u ekipi ne postoji.“

„Odluka o formiranju dve grupe je doneta zbog određenog dopunskog rada, da se tako izrazimo, koji je potreban pojedinim igračima. Druga grupa igrača radi po specifičnom programu koji za cilj ima da im pomogne da podignu nivo fizičke spreme na očekivani nivo. Pojedini igrači su se kasno priključili pripremama za novu sezonu, drugi su imali problema sa povredama te nam je cilj daih na što bolji način pripremimo i osposobimo za naredne izazove.“, rekao je Jelačić i naglasio da igrači u drugoj grupi nikako nisu i otpisani.

„Pomenuta grupa igrača nije u prvom planu za naredni meč, ali bi vrlo brzo mogla da se vrati u konkurenciju. Njihovo stanje se redovno prati, oni vredno rade i u bliskoj budućnosti bi mogli biti vraćeni u prvi tim.“, zaključio je Spasoje Jelačić.


Ne propustite