Jesenas sedam, u Borči još četiri...

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2013.
14:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana ostvarili još jednu ubedljivu pobedu protiv ''stare mušterije'', ekipe BSK-a u Borči. Na početku sezone crno-beli su sedam puta naterali Borčane da vade loptu iz mreže, ovog puta su to učinili ''samo'' četiri puta - 0:4, Partizan ima o

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Bez ikakvih problema Partizan je došao do pobede u Borči, kojom je uvećao svoju prednost na vrhu tabele u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Crno-beli su slavili sa 4:0, a onio što može da raduje trenera Vermezovića i navijače Partizana jeste činjenica da je i drugi novajlija iz Rada Nemanja Kojić počeo da se isplaćuje golovima.

Upravo on je već u osmom minutu najavio trijumf aktuelnog šampiona, posle odlične saradnje sa Markom Šćepovićem. Izbio je sam pred golmana Danilovića i rutinski ga savladao - 0:1.

Nešto kasnije Marko Šćepović je zbog povrede napustio teren, a šansu je dobio Aleksandar Mitrović.

U tim trenucima BSK je imao najbolju priliku na utakmici, kada posle centaršuta Dunjića sa desne strane, dvojica njegovih saigrača nisu uspela da sa dva metra od gola crno-beli sprovedu loptu u mrežu.

Partizan je odmah odgovorio na najbolji način. Duga lopta Pajovića ka Mitroviću, ovaj je za trenutak brži od Radunovića i prednost crno-belih je duplirana - 0:2.

Početkom drugog poluvremena i kojić i Mitrović su imali nove prilike, nisu ih tada iskoristili, ali Kojić se iskupio u 63. minutu, kada je iskoristio nesmotrenost Novakovića, oduzeo mu loptu, izašao sam pred golmana domaćih i lako ga savladao - 0:3.

Na kraju, prava poslastica za navijače crno-belih usledila je u 75. minutu, kada je Darko Brašanac majstorski izveo korner i direktno iz ugla pogodio mrežu Borčana - 0:4!

Do kraja, Partizan se zadovoljio stečenom prednošću, nije bilo novih prilika.

BSK:
Danilović, Dunjić, Radunović, Radivojević, Ćesarević (Matić od 57.), N. Jovanović, Savković, J. Jovanović, Ajković (Simović od 66.), Ademović (Živanović od 57.), Novaković.

Partizan: Stojković, Pauljević, Stanković (Lazevski od 43.), Pajović, Ivanov, S. Marković, Brašanac, Ilić, Luka, Kojić (Babić od 68.), Šćepović (Mitrović od 28.).


Ne propustite