Ješić: "Pokazaćemo pravo lice protiv Rada"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 02.04.2014.
15:53
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Napadač OFK Beograda Aleksandar Ješić siguran je da će seriji loših rezultata u subotu doći kraj i da će "Romantičari" pobedom na Banjici krenuti u beg iz donjeg doma.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon što su se na loše rezultate iz završnice jesenjeg dela sezone nadovezali neuspesi u prvih šest kola prolećnog dela, fudbaleri OFK Beograda došli su u poziciju da do kraja takmičenja u JSL vode bitku za opstanak.

Poraz od Partizana bio je trinaesti za "Romantičare" u tekućoj sezoni pa se posle 21 odigrane utakmice nalaze na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa samo 18 osvojenih bodova.

"Dosta je bilo loših rezultata u poslednje vreme, sve je zaboravljeno i to je samo loš period za nas. Dobro se poznajemo i znamo koliko svako od nas može i sa kakvim potencijalom raspolaže. Znamo mogućnosti mladog tima OFK Beograda. Zašto čekati neko vreme da naidje, kada ono može da se desi već ovih dana" kazao je Aleksandar Ješić pred derbi začelja na Banjici.

OFK Beograd u okviru 22. kola gostuje poslednjeplasiranoj ekipi na tabeli i nema sumnje da bi mali gradski derbi na Banjici mogao da bude odlučujuć u borbi za opstanak koja očekuje "Građevinare" i "Romantičare".

"Trenutno stanje na tabeli nam ne ide u prilog, ali sam siguran da ćemo se već od narednog kola veseliti pobedama. Pokazaćemo naše pravo lice i odužiti se svim navijačima koji su uz nas i sada kada je teško i naravno opravdati ukazano poverenje ljudi iz kluba, jer znamo da nam daju veliku podršku" poručuje Ješić.

Derbi začelja igra se u subotu sa početkom od 15 časova i 30 minuta na stadionu FK Rad na Banjici.

Ne propustite