"Jezero" čeka pobedu... (20:30)

Autor: Bojan Jovanovic
ponedeljak 08.10.2012.
15:31
Izvor: Sportske.net

Radnički iz Kragujevca danas dočekuje Igokeu uz imperativ pobede. Trener Miroslav Nikolić ima kadrovskih problema, ali uprkos tome Kragujevčani veruju da će ostvariti prvi trijumf u novoj sezoni Jadranske lige.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Radnički iz Kragujevca nakon poraza od Olimpije i Cedevite dočekuje ove sezone solidno pojačanu Igokeu u nadi da će zabeležiti prvi trijumf u Jadranskoj ligi.

Stiven Marković i Miloš Borisov su pod znakom pitanja zbog povrede, ali će najverovatnije dobiti priliku pred navijačima u "Jezeru".

Kapiten Kragujevčana Danilo Dača Mijatović tvrdi da će zajedno sa svojim saigračima učiniti sve kako bi se izvinili navijačima za neuspehe na startu.

"Startovali smo kako to niko nije očekivao, zato nam preostaje da se požrtvovanom partijom izvinimo javnosti", rekao je Danilo Mijatović.

"Siguran sam da će sve doći na svoje, treba nam samo još malo vremena da se uigramo", zaključio je kapiten Kragujevčana.

Na drugoj strani, gosti iz Bosne i Hercegovine poručuju da će agresivnom igrom od samog starta pokušati da stignu do trijumfa.

"Svi znamo kakvu tradiciju imaju Kragujevčani. Ipak, ukoliko ponovimo dobru igru u odbrani kao protiv Budućnosti i krenemo agresivno od starta, možemo se nečemu nadati", rekao je košarkaš gostiju Nebojša Joksimović.

Meč u hali "Jezero" igra se danas sa početkom od 20:30. U isto vreme počinje i duel između Krke i Zadra.


Ne propustite