Jojić: "Ako ne padne Javor, nemamo o čemu da pričamo"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.04.2013.
13:37
Izvor: Sportske.net

Strelac utešnog pogotka u porazu Partizana od Vojvodine Miloš Jojić smatra da su za sedam dana izgubljena "tri finala" i da neuspeh u Ivanjici ne sme da bude ni u mislima fudbalera iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nalaze se na odličnom putu da od gotovog naprave veresiju nakon što su prednost od 11 bodova u odnosu na Zvezdu smanjili na samo četiri boda.

Dva remija i poraz od Vojvodine naterao je navijače da se zabrinu ali Miloš Jojić tvrdi da za tim nema razloga jer igra crno-belih nije u krizi već samo jedan njen segment.

"Ne bih nazvao ovo krizom igre već tankom realizacijom, u svakoj utakmici smo napravili veliki broj izglednih prilika ali nismo uspeli da ih realizujemo. Ne treba da se brinemo za dalje, imamo četiri boda prednosti, treba da budemo opušteniji i da se koncentrišemo u šansama" kazao je Jojić.

Naredni meč Partizan igra u Ivanjici gde se "večiti" uvek muče ali Jojić neuspeh u duelu sa Javorom ne prihvata ni kao temu za razgovor.

"Svaka utakmica je bitna, svaka naredna najvažnija, a imamo još osam kola do kraja. Kao što je trener rekao na početku proleća, svaka je finale, a dozvolili smo da protivniku damo šansu. Idemo u Ivanjicu da prekinemo niz, probamo da pobedimo. Igraju zatvoreno, imaju par dobrih igrača u ofanzivi i igraju na kontru, biće otežan i teren. Ali mi smo Partizan, ako ne uspemo i tamo da pobedimo, o čemu da pričamo onda" zaključio je Jojić.

Utakmica u Ivanjici igra se u subotu sa početkom od 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite