Jojić: "Naša omladinska škola stvara velikane"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.11.2013.
18:16
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Mladi fudbaler Partizana Miloš Jojić poručio je na promociji fudbalskog kampa u Herceg Novom da je omladinska škola kluba iz Humske jedna od najboljih za dečake koji sanjaju dostizanje velikih ciljeva.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

FK Partizan promovisao je omladinski kamp u Herceg Novom koji bi u predstojećem periodu trebalo da iznedri fudbalske talente koji bi u budućnosti mogli da zaigraju u prvom timu šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Tom prilikom prisutnima se obratio i Miloš Jojić, jedan od najboljih pojedinaca crno-belih u tekućoj sezoni i primer kvalitetnog rada omladinske škole FK Partizan.

"Kao da se sada sećam dana kada sam zakoračio u Partizanovu omladisnku školu. Imao sam 10 godina i za mene kao dečaka koji obožava fudbal to je bio početak ostvarenja snova" kazao je Jojić.

Mladi fudbaler doživljava vrtoglavi uspon jer je u nepune dve sezone uspeo da golom u "Večitom derbiju" donese šestu uzastopnu titulu Partzanu, zaigra za "A" reprezentaciju Srbije i na debiju postigne pogodak.

Jojić je poslao poruku dečacima koji će se oprobati u kampu u Herceg Novom da je omladinska škola FK Partizan najbolja na ovim prostorima i da garantuje uspeh mladim igračima.

"Ponikao sam u generaciji koja je otkrila velike talente od Markovića, Mitrovića, a danas Petrovića i Andrije Zivkovića sa kojima igram u prvom timu Partizana. Za nekoga ko sanja da jednog dana obuče crno beli dres  i postane prava fudbalska veličina  ne postoji bolji put od Partizanove omladinske škole" poručio je Jojić.

Za kamp koji se  po grupama odrzava  od  8. do 14. i od 15. do 21. januara 2014 godine, mogu da se prijave dečaci generacija od 1999 do 2006 godišta.

Ostaje da se vidi hoće li zvanično druga najbolja omladinska škola u Evropi uspeti da u Herceg Novom regrutuje nekolicinu dečaka koji bi u budućnosti mogli da zablistaju u crno-belom dresu.

Ne propustite