Jokić jedva čeka zvanični debi za Zvezdu

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.11.2013.
17:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaler koji je letos na Marakanu stigao iz redova ''večitog rivala'' i dalje čeka pravu priliku da pokaže zbog čega ga je Zvezda dovela iz Partizana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Osamnaestogodišnji Milan Jokić još uvek nije zvanično debitovao za Crvenu zvezdu, iako održava formu u prijateljskim utakmicama tokom ove jeseni.

On veruje da će posle zimskih priprema stručni štab imati mnogo više poverenja u njega i da će se na najbolji način predstaviti navijačima Crvene zvezde na superligaškoj sceni.

''Ja sam jedan od mlađih igrača kojima je potrebna minutaža kako bismo u svakom trenutku mogli da uskočimo u tim, ako se za time ukaže potreba. Prijateljski mečevi nam u tome pomažu'', istakao je Jokić.

Mladi vezista naglašava i da jedva čeka zimske pripreme i da će se tada nametnuti treneru. Do tada, nada se pobedama crveno-belih do kraja aktuelne polusezone.

''Tokom polusezone smo imali dosta uspona i padova, konačno smo se malo stabilizovali i s pravom se nadamo da možemo do kraja ove godine da pobedimo sve rivale'', izjavio je Jokić.




Ne propustite