Jong Il-Gvan pre Šćepovića!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.06.2012.
21:07
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Klub iz Humske dobio zanimljivu ponudu da angažuje talentovanog napadača iz Severne Koreje, Jong Il Gvana. Njegov menadžer u sredu je razgovarao sa Ljubišom Tumbakovićem i izneo niz pohvala na račun ovog igrača. Na crno-belima je da procene koliko su ti h

zimbio.com
zimbio.com

Povezane vesti

Menadžer Fahrija Šekularac danas je boravio u Humskoj, gde je rukovodstvu Partizana ponudio angažovanje devetnaestogodišnjeg napadača iz Severne Koreje, Jong Il Gvana.

Kako prenosi mondo.rs, Šekularac je toliko impresioniran ovim fudbalerom da ga već sada smatra jednim od najboljih azijskih fudbalera!

Za Gvana je navodno interesovanje pokazao i turski Trabzon, a menadžer je kao najizraženiji kvalitet korejskog fudbalera istakao činjenicu da je ''izuzetno brz''.

Jong Il-Gvan je trenutno član kluba Rimjongsu, a već je upisao ndeset nastupa za selekciju Severne Koreje. Proglašen je i za najboljeg mladog igrača Azije u 2010. godini.

Ukoliko bi u Humskoj odlučili da angažuju ovog fudbalera, postavlja se i pitanje da li bi u tom slučaju odustali od Šćepovića. Ipak, crno-beli tek treba da se izjasne da li im je Gvan uopšte interesantan...

Ne propustite