Jorovićeve lepe želje Kragujevčanima...

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.10.2012.
19:54
Izvor: Sportske.net

Košarkaši kragujevačkog Radničkog sinoć su ponovo razočarali svoje navijače, trećim uzastopnim porazom na startu sezone. Rezultatska kriza je sve veća, ali im je podršku u izlasku iz nje sinoć pružio i košarkaš Igokee Branko Jorović.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Igokea je sinoć zadala najozbiljniji udarac ekipi Miroslava Nikolića od početka sezone. Tri uzastopna poraza Radničkog su nešto što niko nije mogao da očekuje, pa sada Kragujevčani u narednim mečevima imaju imperative pobede kako bi konačno povratili samopouzdanje.

Svestan težine situacije u kojoj se nalazi Radnički, što uostalom pokazuje i tabela ABA lige posle tri kola, jeste i Branko Jorović, jedan od aktera sinoćnje pobede Igokee u Kragujevcu, koji je košarkašima Radničkog posle meča uputio i reči podrške.

''Došli smo sa nadom da možemo da iznenadimo Radnički, s obzirom da su malo lošije krenuli. Veći deo utakmice držali smo u egalu. Čestitam mojim momcima, a Radničkom želim puno sreće, da što pre izađu iz krize i postižu one rezultate kakve mogu i kakve zaslužuju'', konstatovao je Jorović.


Ne propustite