Još da je i rezultat bio povoljniji...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.09.2012.
23:31
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Dvostruki strelac za niški Radnički sinoć na Marakani, Aleksandar Jovanović, dan posle šokantnog poraza njegovog tima naglašava da su mu, izuzev rezultata, ostali utisci sa Marakane veoma povoljni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jovanović je, naravno, presrećan zbog svoja dva gola kojima je dva puta donosio prednost Nišlijama, ali odgovarala mu je i atmosfera na stadionu, kao i kvalitet terena na kome je bilo zadovoljstvo igrati.

''Znali smo da će na fudbalerima Zvezde ostaviti traga utakmica sa Bordoom i dobro smo ih proučili. Bilo je super, bii smo ravnopravni protivnici, atmosfera je bila odlična, teren perfektan... Prvi put smo igrali da nije bilo 40 stepeni. Bilo je fenomenalno, zahvaljujem se i našim navijačima koji su nas bodrili'', ističe Jovanović za juznevesti.com.

Gol kojim je Zvezda došla do pobede, postignut je u 95. minutu, a Jovanović smatra da nije bilo razloga da meč bude toliko produžen.

''Pet minuta nadoknade je bilo mnogo. Možda smo mogli da igramo zatvorenije, ali smo se 'otvorili', jer smo vidlei šansu za pobedu'', konstatovao je Jovanović.




Ne propustite