Još dva pojačanja za Radnički

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.07.2013.
18:20
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Fudbalski klub Radnički iz Niša nastavio je da se pojačava za predstojeću sezonu a novi igrači kluba iz grada na Nišavi postali su Vladan Pavlović i Milan Svojić.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Dragoljub Bekvalac od danas na raspolaganju ima još dvojicu novih igrača. Radničkom su se priključili Vladan Pavlović i Milan Svojić.

Pavlović je u dosadašnjem toku karijere igrao u Vojvodini, Javoru, Obiliću, Radu i Bežaniji a sa Radničkim je potpisao jednogodišnju saradnju. Igra na poziciji levog beka a rođen je 1984. godine tako da bi trebalo da iskustvom doprinese kvalitetu u defanzivnoj liniji.

Milan Svojić je u Niš stigao iz redova imenjaka Radničkog iz Kragujevca. Svojić igra na poziciji zadnjeg veznog a sa Nišlijama je dogovorio dvogodišnju saradnju.

Do sada su Radnički pojačali golman Aleksandar Kesić, Vladimir Milenković, Stefan Marković i Aleksandar Stanković a i iskusni golman Bojan Isailović trebalo bi da nastavi karijeru na "Čairu".

Fudbaleri Radničkiog će odigrati 17. jula kontrolnu utakmicu sa Timokom, a 19. jula putuju na Zlatibor na drugi deo priprema.

Ne propustite