Još dve promocije u Kuli!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2012.
23:20
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Kulski Hajduk promovosao je danas još dva pojačanja za narednu sezonu. Klub su pojačali povratnik Radoš Bulatović i bivši fudbaler Vojvodine Miroslav Milutinović.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Defanzivna linija Hajdukovog tima od danas je jača za još dvojicu iskusnih fudbalera.

Nekoliko dana pred odlazak na pripreme na taru, Kuljani su promovisali Radoša Bulatovića i Miroslava Milutinovića.

Dvadesetosmogodišnji Bulatović se posle pet godina vratio u Hajduk, pošto je u međuvremenu branio boje užičke Slobode, mađarskog zalaegersega i Novog Pazara.

''U Kuli sam proveo najlepše godine, ostvario i najveće igračke uspehe i sigurno da imam jednu veću dozu odgovornosti u odnosu na sve saigrače koji su došli. Nadam se da ću opravdati poverenje klupskog rukovodstva i navijača. Ekipa je mlada i poletna, uz još nekoliko pojačanja, mislim da ćemo biti izuzetno ozbiljan rival u narednoj sezoni'', potručio je Bulatović.

Kad je u pitanju Milutinović, on bi trebalo da na pravi način zameni Branka Pauljevića, koji je ovog leta pojačao redove Partizana. Milutinović ima 27 godina, nekadašnji je fudbaler Vojvodine, a u protekloj sezoni igrao je u ekipi Inđije.

''Proveo sam te četiri godine u Vojvodini i onda sam zaradio težu povredu koja me je odvojila od terena, ali sam uspeo da se vratim i proteklih šest meseci sam proveo u Inđiji i dolaskom u Kulu vraćam se na superligašku scenu.

Hajduk sam izabrao jer mislim da je to prava i zdrava sredina na čelu sa predsednikom Zoranom Osmajićem. Očekujem da na pravi način zamenim Branka Pauljevića, iako znam da to neće biti nimalo lako'', izjavio je Milutinović.

Inače, Hajduk će u utorak od 18.00 časova, na gradskom stadionu ugostiti ekipu Bačke 1901 iz Subotice, što će biti i poslednja provera pred odlazak na Taru, koji je planiran za sredu.


Ne propustite