Jovanović: "Bela zastava nije opcija"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.08.2012.
17:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crnogorski internacionalac iz redova vicešampiona Srbije konstatovao je da će biti jako teško eliminisati francuski Bordo ali da niko od igrača ne pomišlja da se preda pre izlaska na teren.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Euforiju koja je nastala nakon sinoćnje pobede u Nikoziji stišala je informacija koja je danas stigla iz Niona.

Crvena zvezda će za plasman u grupnu fazu takmičenja morati da eliminiše francuski Bordo, ekipu koja je prethodnu sezonu u Ligi 1 završila na petoj poziciji.

Milan Jovanović uglavnom se složio sa konstatacijama Roberta Prosinečkog koji je ranije tokom dana istakao da Zvezda ne sme da se boji dvomeča sa Bordoom.

"Izvukli smo najtežeg mogućeg rivala. Bordo spada u sam vrh francuskog fudbala i u svojim redovima ima nekoliko vanserijskih igrača. Izuzetno su fizički jaki, sa izuzetno brzim igračima. Međutim, tako je kako je, imamo dve nedelje da se spremimo za tu utakmicu i probamo da se plasiramo u Ligu Evrope. Zvezda je veliki klub i sigurno nećemo na teren izaći sa belom zastavom" rekao je Jovanović.

Crnogorac je dodao da bi pune tribine "Marakane" morale da budu glavni adut Crvene zvezde u prvom meču sa Bordoom a ujedno je istakao značaj stečenog iskustva u prošlogodišnjem dvomeču sa francuskim Renom.

Prvi meč plej-of runde za plasman u grupnu fazu LE Crvena zvezda igra na svom terenu 23. avgusta. Revanš će uslediti sedam dana nakon tog susreta.

Ne propustite