Jovanović: "Nema favorita"

Autor: Bojan Jovanovic
utorak 14.02.2012.
15:31
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Osam ekipa će se od četvrtka 16. februara boriti za osvajanje kupa Radivoja Koraća. Trener Partizana Vlada Jovanović tvrdi da ove godine nema izrazitih favorita, ali dodaje da će "crno - beli" pokušati da odbrane titulu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan i Mega Vizura će otvoriti ovogodišnji kup "Radivoja Koraća", a utakmica se igra u četvrtak u renoviranoj dvorani Čair u Nišu od 18:00.

"Suvišno je pominjati da je kup jedno specifično takmičenje i ne bih se složio da je najlakše stići do trofeja, nego je najbrže, s obzirom da postoje samo tri utakmice. Mislim da je vrlo zahtevno i psihički i fizički, dolazi u sred naporne sezone, za svaku ekipu koja učestvuje na turniru. Zahteva dobru i fizičku i psihičku spremu, tri utakmice koje nisu ni malo lake i koje idu dan za danom," kazao je trener Partizana.

Jovanović tvrdi da Partizan uvek ide na trofej...

"Partizan ima uvek visoke ambicije. Poslednje četiri godine je osvojen nacionalni kup i uvek odlazimo sa visokim ambicijama i imamo nameru da trofej namenjen pobedniku kupa zadržimo u svojim vitrinama. Daćemo sve od sebe da taj trofej ostane kod nas," rekao je Vlada Jovanović.

Trener "crno - belih" tvrdi da nema favorita kada je u pitanju konačni pobednik.

"Ne bih izdvajao favorite, ono što je nama važno, kao što sam već napomenuo, mi idemo u Niš sa ciljem da osvojimo trofej", zaključio je Jovanović.

U četvrtak se igra još jedan meč. Radnički i Vojvodina će odmeriti snage od 20:30, dok se preostali mečevi četvrtfinala kupa igraju u petak.

Ne propustite