Jovanović: ''Nismo ispoštovali dogovor''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.03.2012.
23:06
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener košarkaša Partizana posle ubedljivog poraza u Ljubljani istakao da je domaći tim bio mnogo agresivniji, borbeniji i da je zasluženo dobio večerašnji meč.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Vlada Jovanović je posle meča u Stožicama, gde su crno-beli u pojedinim trenucima bili gotovo neprepoznatljivi, ocenio da je njegova ekipa ostvarila primarni cilj plasmanom na fajnal - for, ali da večeras nije ispoštovala dogovor, u pokušaju da se u finišu ligaškog dela sezone izbori za drugo mesto na tabeli.

''Naš primarni cilj smo ostvarili, ali smo potom smo postavili i neke nove ciljeve, da budemo što bolje plasirani, da napadnemo drugu poziciju, ako nam se otvori šansa za to. Ali, onaj dogovor koji smo zajednički napravili, večeras nismo ispoštovali'', istakao je Jovanović.

On je dodao da je pobeda Olimpije potpuno zaslužena i da je domaći tim znatno motivisanije ušao u meč.
 
''Olimpija juri što bolji plasman u Jadranskoj ligi zbog nacionalnog prvenstva, skupljanja bodova i učešća naredne godine u Evroligi i  ušla je od prvog minuta dosta agresivnije u meč, bili su jako motivisani tokom celog meča. Nama ostaje da protiv Cedevite i Zvezde na pravi način reagujemo na ovaj poraz i pružimo znatno bolju igru'', zaključio je Jovanović.

Ne propustite