Jovanović: "Okrećemo se domaćem šampionatu"

Autor: Bojan Jovanovic
ponedeljak 30.04.2012.
14:41
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener Partizana okreće novi list nakon ispadanja u polufinalu Jadranske lige od Cedevite. Crno-belima sada prestoji borba za titulu u domaćem šampionatu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u finale Jadranske lige, a jedan od glavnih razloga svakako je bila loša realizacija slobodnih bacanja.

Cedevita se domogla svog prvog finala u istoriji kluba, a niz crno-belih od pet osvojenih trofeja je ipak prekinut ove sezone. Crno-belima predstoji nastavak takmičenja u domaćem prvenstvu, borba za osvajanje titule prvaka države.

Klub iz Humske se sada vraća obavezama u domaćem prvenstvu. Trener Partizana Vlada Jovanović smatra da je važno što pre krenuti dalje, analizirati greške i okrenuti ih u svoju korist.

"Ja sam pre samog fajnal-fora istakao da sam zadovoljan kako se momci ponašaju i kako rade. Opet, zašto to nismo preneli na teren postoji više razloga. Da li je to trema ili nešto drugo, sigurno ćemo analizirati u narednim danima i doći do pravog zaključka i napraviti dogovor kako dalje", kazao je trener Partizana.

"Trudićemo se, i ekipa i ja, da se u nastavku sezone ovaj poraz na nas ne utiče. Sigurno će ostaviti ožiljke, ali želimo što pre da zalečimo rane, pre svega pojačanim radom“, rekao je Jovanović.

Ekspedicija kluba iz Humske vraća se u Beograd u noći izmeđunedelje i ponedeljka direktnim letom iz Tel Aviva.

Ne propustite