Jovanović: "Oprezno protiv Laškog"

Autor: Bojan Jovanovic
petak 03.02.2012.
14:47
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Ekipa Partizan Mts očekuje susret u Jadronskoj ligi protiv slovenačke ekipe Zlatorog. Trener Vladimir Jovanović ne želi da potceni Slovence kao što je to bio slučaj u prvom delu sezone.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Utakmica između Partizana i Zlatoroga igra se u subotu 4. februara sa početkom od 19 časova. Crno - beli i tim iz Laškog su se ove sezone sastali u 8. kolu ABA lige, kada je klub iz Humske nakon velike evroligaške pobede u Milanu izgubio utakmicu u Sloveniji rezultatom 72:62.

Trener Partizana Vladimir Jovanović respektuje protivnike iz Slovenije.

"Ekipa Laškog, povratnik u Jadransku ligu, je jedna od ekipa od koje smo izgubili u prvom delu prvenstva, koja je napravila iznenađenje na njihovom parketu posle naše evroligaške utakmice u Milanu. Ekipu koju nismo dovoljno ispoštovali i donekle potcenili, praktično ušli dovoljno lagano u meč što su oni iskoristili. Mislim da je to prava opomena za meč koji dolazi," rekao je Jovanović.

"Moramo jako dobro da ih shvatimo, to je ekipa koja se bori za opstanak, nije ostalo mnogo utakmica, u smislu mnogo onih u kojima mogu da traže popravni. Praktično u svakoj utakmici će tražiti šansu kako bi napravili neophodan broj pobeda i opstali u ligi. Oni su od te naše poslednje utakmice pretrpeli promene i u igračkom i u stručnom kadru. Došao je trener koji ima internacionalno iskustvo, jako dobro vodi ekipu. Sigurno je da će reagovati u odnosu na meč sa Cibonom," dodao je trener Partizana.

"Očekujem od naše ekipe, s obzirom da smo napravili kisk na početku sezone protiv njih, jednu povećanu dozu ozbiljnosti i moraju jako ozbiljno da shvate taj meč. Druga strana te utakmice je, da je to uvertira za utakmice koje su jako važne za nas, ne samo sa ekipom Širokog u Pioniru i predstojeći kup, važne su za podizanje forme", zaključio je Jovanović.

Ulaznice će biti u prodaji na dan utakmice po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter. Blagajna hale Pionir će biti otvorena od 17 časova do početka meča.

Ne propustite