Jovanović: ''Samo da se naviknemo na Železnik''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.06.2012.
16:54
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener Partizana očekuje potpuno drugačiju utakmicu od dosadašnjih u finalnoj seriji, jer se po prvi put igra u hali u Železniku. Smatra da će njegovim igračima biti potreban određeni period da se naviknu na nove uslove.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u petak će imati prvu meč loptu u finalnoj seriji plej-ofa. Utakmica se igra u Železniku, što po mišljenju trenera Partizana Vlade Jovanovića može da bude potencijalni problem za njegovu ekipu.

''Biće ovo teška utakmica, obzirom da sada igramo u manjoj sali od Pionira. Biće potreban period da se igrači na nju naviknu, ali od svojih igrača očekujem maksimalnu koncentraciju tokom celog meča'''.

Kad je u pitanju sam rival, Jovanović veruje da iznenađenja više ne može biti, ali naglašava da je veoma važno da se igrači na vreme oporave od napornog ritma utakmica.

"Ekipe se odlično poznaju i u tom pogledu neće biti iznenađenja. Serija je duga i igranje na svaka dva dana prazni igrače kako fizički tako i psihički. Potrebno je i posle poraza, a pogotovu posle pobede njih oporaviti i fizički i psihički, oporaviti energiju koja je presudna'', izjavio je Jovanović.

Ne propustite