Jovanović traži pravi pristup

Autor: Filip Mitrović
petak 20.04.2012.
18:05
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Trener Partizana ovu takmicu vidi kao idealnu pripremu pred borbu za odbranu titule u ABA ligi.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan igra protiv Mega Vizure meč osmog kola Agroživ Superlige Srbije.

U prvom kolu crno-beli su slavili 87:71, a dve ekipa snage su odmerile i u 1/4 finalu Kupa "Radivoja Koraća" u Nišu kada je Partizan ubedljivo pobedio 98:69.

Trener košarkaša Partizana Vladimir Jovanović prihvata ulogu  velikog favorita uoči duela sa Megom, ali naglašava da će samo maksimalnim zalaganjem njegovih pulena razlika u kvalitetu dva tima doći do izražaja.


"To je jedna veoma mlada i talentovana ekipa koja će kroz ovu ligu, igrajući protiv stvojih starijih kolega, taj talenat vremenom pretvoriti u kvalitet. Utakmice Superlige su sigurno teže i neizvesnije u odnosu na ligu koju su odigrali, prvi deo nacionalnog prvenstva, tako da će oni polako i sigurno sazrevati, ja se nadam u jako kvalitetne igrače.

Trebalo im je neko vreme da uđu u dobar ritam i odigrali su jedan u većem delu utakmica, do ovog trenutka, egal završnice. Neke su nesrećno u prvom trenutku izgubili, međutim imali su prelomni momenat kada su prvu takvu utakmicu dobili i stekli samopouzdanje, koje se stiče i vremenom, počeli su da veruju i u sebe i u ekipu. Mislim da u ovim poslednjim kolima igraju jako kvalitetno. Mi znamo kako moramo da uđemo u tu utakmicu. Jako ozbiljno da bi se razlika u kvalitetu videla, ona je na našoj strani, ne bežimo od toga, ali pre svega angažovanošću u svim fazama igre, razlika u kvalitetu će se videti. Nama je ta utakmica važna jer je poslednja pred završnicu Jadranske lige, tako da nam je bitno da tu utakmicu odigramo kvalitetno."
izjavio je Jovanović

Partizan je lider na tabeli skorom od šest pobeda i 2 poraza, dok je Mega Vizura pretposlednja sa skorom 2-5.

Meč se igra u hali "Pionir" u subotu 21.aprila sa početkom u 18:00 časova.

Ne propustite