Jovanović: "Treba održati ovaj ritam"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.05.2012.
23:43
Izvor: Sportske.net, b92.net

Trener košarkaša Partizana zadovoljan je večerašnjom pobedom a posebno ga raduje kvalitet igre koji su njegovi igrači pokazali u meču sa Vojvodinom što bi moglo da bude presudno u borbi za trofej.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Pobedom nad Vojvodinom Partizan je obezbedio učešće u plej-ofu i to sa prve pozicije. Ubedljiv trijumf nad Novosađanima zančio je i osvetu za poraz iz prvog dela Superlige koji je "Voša" priredila crno-belima.

Vladu Jovanovića osim pobede raduje dobra igra Partizanovih igrača jer se plej-of primakao i borba za trofej biće neizvesnija više nego ikad što su pokazali rezultati u Superligi.

"Jako je bitno kako ćemo izgledati u ovim poslednjim utakmicama pred plej-of. Vojvodina je dobila i Zvezdu, nas i odigrala tesnu utakmicu sa Radničkim. Pokazali su karakter tokom ovog takmičenja, nisu bili samo učesnici u Superligi, od početka su pokazali da će se boriti za prva četiri mesta" rekao je strateg crno-belih.

Što se igre njegovog tima tiče, nije imao zamerke pošto je rezultat posvedočio koliko je Partizan više truda i znanja pokazao na večerašnjem meču.

"Nama je bilo bitno da odigramo dobro, da pobedimo, pogotovo zato što smo u prvom delu sezone izgledali jako loše. Drago mi je što smo svih 40 minuta držali ritam sa idejom kako da igramo. Čeka nas još jedna utakmica sa Radničkim sa Crvenog krsta, trudićemo se da do kraja budemo na ovom nivou" završio je Jovanović.

Partizanu do kraja ligaškog dela ostaje da odigra meč protiv Radničkog sa Crvenog krsta a nakon toga će biti poznati i polufinalni parovi plej-ofa.

Ne propustite