Jovanović: "U nastavku mnogo bolje"

Autor: Boris Jovanović
petak 02.03.2012.
22:54
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana kaže da je njegov tim delovao loše u prvom poluvremenu, ali i da je u trećoj četvrtini sve došlo na svoje mesto.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana je bio nezadovoljan prvim poluvremenom.

"Već u najavi meča sam rekao da očekujem tešku utakmicu. Očekivao sam reakciju Hemofarma posle poslednja dva poraza i praktično to smo i videli u prvom poluvremenu, gde su bili veoma dobri u fazi napada i u fazi odbrane. Što se tiče nas, u prvom poluvremenu nas je odlikovalo pre svega loše izvođenje slobodnih bacanja i jako loša odbrana, koju je Hemofarm iskoristio", prenosi mišljenje trenera crno belih klupski sajt.

U nastavku je odlučila bolja odbrana.

"U trećoj četvrtini smo stegli smo odbranu i praktično rešili utakmicu. Pre svega smo popravili šut sa penala, onda smo dali nekoliko lakih poena, otvorili nekoliko kontranapada i ubacili šuteve za tri poena. Čestitao bih mojim igračima na dobrom pristupu pre svega u drugom poluvremenu. Želim mnogo sreće Hemofarmu u narednoj utakmici koja im je jako važna i siguran sam da će kolega Bogavac naredni period iskoristiti da ekipa igra što bolje", ocenio je Jovanović.

Ne propustite