Jovanović: ''Važna pobeda, čestitam igračima''

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.01.2012.
21:17
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Posle pobede nad Heliosom, trener Partizana podsetio da je i očekivao težak meč i pored nezavidne pozicije koju slovenački tim zauzima na tabeli.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan je ponovo imao oscilacija u igri, Helios je u finišu potpuno uhvatio priključak, ali su, zahvaljujući sjajnom Raduljici, crno-beli rešili meč u svoju korist.

Trener Jovanović je naglasio da su Beograđani znali šta ih čeka. Ponovo je bio evidentan nedostatak plejmejkera, ali je njegov tim uspeo da se izbori sa problemima i na kraju slavi očekivanu pobedu.

''Košarkaši Heliosa su nas sačekali veoma motivisani, odigrali su jako dobro, posebno u prvoj četvrtini. Mi smo odgovorili u drugoj i jednim delom treće kada smo pre svega kontrolisali odbranu i iz toga pravili razliku. U napadu smo dolazili do prednosti preko naših visokih igrača i to nam je uspevalo. 

Onog trenutka kada je stao naš napad po dubini, ušli smo u problem realizacije, iako smo i dalje držali solidnu odbranu. Imamo plejmejkera manje i ta uloga mora da se podeli na ostale igrače. Ova pobeda nam je veoma važna i čestitam svojim igračima'', izjavio je Jovanović.

Ne propustite