JSL: Čukarički - Crvena zvezda (kraj)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.10.2013.
18:55
Izvor: Sportske.net

Završen je derbi meč osmog kola JSL u kome je ekipa Crvene zvezde poražena rezultatom 2:0 od Čukaričkog na Banovom Brdu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Nakon Srnićevog gola fudbaleri Crvene zvezde nisu bili kadri da se psihološki vrate u utakmici pa je bilo logično da će se duel na Banovom Brdu završiti pobedom domaćih.

Ono što nije uspeo u 72. minutu, Srnić je ispravio četiri minuta kasnije kada je na asistenciju Matića pogodio dalji ugao Bajkovićevog gola i doneo prednost Čukaričkom od 2:0!


Petnaestak minuta ostalo je do kraja meča a Slavoljub Srnić propustio je u 72. minutu idealnu priliku da overi trijumf domaćih ali se propisno obrukao u situaciji "jedan na jedan".

Počelo je drugo poluvreme na Banovom Brdu a već nakon prvih pet minuta videli smo spornu situaciju u šesnaestercu Čukaričkog gde je oboren Mrđa a potom i udarac Brežančića na drugoj strani koji je Bajković uspeo da odbrani.

Završeno je prvo poluvreme na Banovom Brdu gde domaćin ima prednost od 1:0 do koje je stigao već posle 17 sekundi igre.


Nakon desetak minuta koja su protekla bez većih uzbuđenja Nejc Pečnik je izmamio aplauze udarcem sa distance koji je Ristić sjajno ukrotio u 35. minutu prvog dela.

Slaviša Stojanović našao se u prbolemu pošto je posle samo 17. minuta igre Novak Martinović zbog povrede morao van terena a u igru je ušao Jovan Krneta.

Derbi meč 8. kola JSL u potpunosti opravdava taj epitet nakon četvrt časa igre na Banovom Brdu. Milijaš je iz slobodnog udarca umalo doneo Zvezdi izjednačenje a Čukarički je preko Matića ponovo zapretio u 22. minutu.

Crvena zvezda je lako mogla do izjednačenja posle 100 sekundi igre. Na odbijenu loptu posle šuta Milijaša natrčao je Pečnik ali je reagovao loše i sa desetak metara pogodio prečku umesto nebranjenu mrežu golmana Ristića.

Samo što je glavni arbitar današnjeg meča označio početak, Srnić je probio po levoj strani, poslao loptu u srce šesnaesterca gde je Omega pogrešio a Stojiljković pogodio za 1:0 posle sedamnaest sekundi igre!

Čukarički - Ristić, Pavlović, Piasentin, Boljević, Todorović, Stojković, Srnić D., Brežančić, Matić (od 90' Stamenković), Stojiljković (od 93' Krčmarević), Srnić S (od 84' Sekulić).

Crvena zvezda -
Bajković, Vešović, Mijailović, Martinović (od 17' Krneta), Omega, Kovačević, Milijaš, Pečnik, Ninković (od 82' Mirić), Dauda, Mrđa (63' Kasalica)

Ne propustite