JSL - Jagodina treća, doviđenja do proleća

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.12.2013.
17:59
Izvor: Sportske.net

Utakmicom između Jagodine i kragujevačkog Radničkog okončan je jesenji deo superligaške sezone. Minimalnom pobedom iz jedanaesterca koji je, kako to obično biva na domaćoj sceni, izazvao mnogo bure, Jagodinci će proleće dočekati na visokom trećem mestu, i

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

U poslednjoj utakmici 15. kola, samim tim i jesenjeg dela sezone, fudbaleri Jagodine su na svom terenu savladali Radnički iz Kragujevca rezultatom 1:0.

Ovaj duel je bio još jedan u nizu onih u kojima je glavnu ulogu, nažalost preuzeo - sudija.

Kragujevčani su i na samom terenu, a verovatno će uslediti kritike i narednih dana, imali dosta primedbi na arbitražu, prvo zbog nedosuđenog jedanaesterca za njih, a onda dosuđenog penala za Jagodinu u 25. miunutu, kojim je praktično i rešen meč.

Aleksandar Pešić je bio siguran sa bele tačke, a zbog burnih protesta, trener Radničkog Radmilo Ivančević je zaradio isključenje.

Posle toga, bilo je dosta nervoze i među igračima Radničkog, koji nisu uspeli da uzvrate domaćima, niti da do 90. minuta upute ijedan šut u okvir gola.

Jagodina je, uz postignuti gol, imala i pogođenu stativu preko Šušnjara, a minimalnim trijumfom se izdvojila na trećem mestu superligaške tabele.

JSL, 15. kolo

Napredak - Javor 0:0
Donji Srem - OFK Beograd 1:1 (0:0)
Voždovac - Sloboda 0:2 (0:1)
Spartak - Rad 0:0
Novi Pazar - Radnički Niš 1:0 (1:0)
Čukarički - Partizan 0:1 (0:1)
Crvena zvezda - Vojvodina 2:1 (0:1)

Nedelja:

Jagodina - Radnički 1923 1:0 (1:0)

Tabela: Partizan 33, Crvena zvezda 32, Jagodina 27, Radnički Niš, Vojvodina, Novi Pazar po 24, Čukarički 22, Spartak 21...



Ne propustite