JSL - Partizan bez popusta, sad Voša najbliža Evropi

Autor: Boris Jovanović
nedelja 13.05.2012.
09:08
Izvor: Sportske.net

Šampion osvojio "Čika Daču", Radnički skliznuo sa pozicija koje vode u Evropu. Vojvodina treća pred rasplet, u najboljoj situaciji Jagodina.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvak je osvojio Kragujevac, a prvi poraz Radničkog kod kuće verovatno znači i oproštaj od Evrope. Bili su u vrhu čitav šampionat, ali kombinacija pada forme i klupskih previranja znači da njihova sudbina pred rasplet narednog vikenda leži u rukama drugih.

Poseta na "Čika Dači" manja od očekivane, samo 9000 ljudi, za Kragujevac je to loše, a delom je i cena karata uticala da stadion ne bude pun.

Radnički je skliznuo na šestu poziciju, sada je do "Večitih" Vojvodina koja je očekivano slavila kraj Morave. Novosađani će morati da dobiju Zvezdu u poslednjem kolu, kako bi bili sigurni.

I Jagodina je opravdala ulogu favorita, dobili su otpisani Metalac, sada su četvrti i imaju zicer u poslednjem kolu protiv bezbrižnih Pazaraca kako bi ostvarili istorijski uspeh, plasman u Evropu.

Sloboda je u odličnom meču savladala Hajduk, ali i sama zavisi od ostalih rezultata, a mora da pobedi na "Karaburmi" u poslednjem kolu. Jučerašnji mečevi su doneli veću posetu, na "Marakani" je Zvezda savladala Rad pred više od 25 000 svedoka, u Pazaru slavljenička atmosfera pred krcatim stadionom.

Ostaje naredni vikend da se spusti zavesa, ostalo je samo pitanje ko će u kvalifikacije za LE, sve ostalo je poznato.


Ne propustite