JSL - Svi hoće Voždovac, Metalac ne pominju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.07.2013.
10:55
Izvor: Sportske.net

Čini se da je odluka o tome ko će popuniti upražnjeno mesto u JSL doneta i pre no što je Izvršni odbor FSS dao svoju poslednju reč. Mnogi već vide Voždovac u eliti, dok, recimo, Metalac niko ne pominje.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Hajduk iz Kule juče je potvrdio istupanje iz Jelen Superlige i tako otvorio mesto za jednu ekipu koja će dobiti mesto u eliti odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Već tokom jučerašnjeg dana u prvi plan je izbio Voždovac koji je prethodnu sezonu završio kao trećeplasiran u Prvoj ligi Srbije. Dobro je poznato i to da su "Zmajevi" dobili novi velelepni objekat na krovu tržnog centra u Beogradu i da im je to još jedan veliki plus kada je borba za mesto u JSL u pitanju.

Interesantno je, međutim, da po elektronskim i štampanim medijima nema ni pomena da bi Metalac iz Gornjeg Milanovca mogao da dobije Hajdukovo mesto u eliti.

Milanovčani su takođe klub koji je doveo ozbiljnog trenera sa namerom da se napadne plasman u JSL a u tom gradu nikao je prelep fudbalski objekat koji jednako kao Voždovčev stadion ispunjava sve kriterijume UEFA.

No, kako je već rečeno, konačnu odluku o tome koji će klub dobiti upražnjeno mesto u eliti daće IO FSS a jedini kriterijum kojim to telo mora da se vodi je "interes srpskog fudbala".

Ne propustite