JSL - Voša se opekla na "fenjer", Rad i dalje u trci za opstanak!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.04.2014.
20:16
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rada savladali su Vojvodinu u pretposlednjem meču 23. kola Jelen Superlige čime su zadržali šanse da izbore opstanak u Jelen Superligi.

fkrad.com
fkrad.com

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 23. kola JSL igrana je u Novom Sadu gde je poslednjeplasirani Rad savladao Vojvodinu rezultatom 0:1 (0:0) i ostao u borbi za opstanak u ligi.

Početak prvog poluvremena obeležila je inicijativa gostiju ali većih prilika nije bilo sve do 15. minuta i šanse u kojoj se našao Ognjen Ožegović koji iz dva pokušaja ne uspeva da smesti loptu u mrežu.

Posle Ožegovićevih pokušaja Vojvodina uzvraća preko Stojanovića i Alivodića ali je golman Danilović bio na visini zadatka u oba navrata.

Od tridesetog minuta tempo igre je opao a Vojvodina je tri minuta pre odlaska na odmor umalo došla do prednosti posle odličnog šuta Ivanića. Lopta je ipak završila pored gola a mreže su ostale mirne u prvih 45 minuta.

Trener "Građevinara" napravio je izmenu na poluvremenu i priliku pružio Nemanji Mihajloviću koji se revanširao asistencijom kod pobedonosnog gola za goste sa Banjice.

Jedini pogodak na utakmici pao je posle Ožegovićevog dodavanja Mihajloviću i centaršuta potonjeg za Nenada Injca koji glavom matira nemoćnog Jovanića!

Domaći su posle primljenog gola bili agresivniji ali je danas sjajni Danilović uspešno otklanjao svaku opasnost pred svojim golom.

Poslednju priliku za izjednačenje Vojvodina je propustila u 87. minutu kada Veselinović ne uspeva da zahvati loptu i pošalje je u mrežu iako se nalazi samo metar ispred linije Danilovićevog gola.

Beogradski sastav na kraju je zadovoljan napustio "Karađorđe" jer je trijumf ostavio "Građevinare" u borbi za opstanak, iako i posle trijumfa u Novom Sadu ostaju na poslednjoj poziciji na tabeli.

Ne propustite