JSL - Zvezdin protest, Partizanov strah od Niša

Autor: Boris Jovanović
subota 17.08.2013.
10:49
Izvor: Sportske.net

Za vikend posle sramnih dešavanja na startu, drugo kolo srpskog šampionata. Zvezda će demonstrirati protiv Toleta Karadžića, ali bi Jagodina mogla da bude problem. Crno-beli na "Čairu"...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Mnogo toga izdešavalo se između dva prvenstvena kola, domaći fudbal je tema broj jedan, ali igra je u drugom planu.

Šampion Partizan, posle poklona protiv Novog Pazara gostuje u Nišu. "Meraklije" osokoljene startnom pobedom protiv Kragujevčana spremaju spektakl, pun "Čair" je ono u šta se uzdaju, dobro bi bilo da "Večiti" imaju više ovakvih gostovanja.

Partizan mora bolje, meč je uvertira za duel sa Tunom, debitovaće Fofana, a izgleda da je Aleksandar Mitrović odigrao svoj poslednji meč u crno-belom.

Na "Marakani" protest protiv predsednika saveza, neprijateljstvo je obnovljeno, a Tole Karadžić u Zvezdinoj vizuri krivac za sve što ne valja u srpskom fudbalu. Na terenu će Zvezda morati da se suoči sa Jagodinom koja je pokorila "Marakanu" prošle sezone. Osvajač kupa je loše startovao, nokautirao ih je Napredak na premijeri, ali se radi o jednom od najboljih srpskih timova, pa će Zvezdi biti teško da se vadi za startni poraz u Ivanjici.

Zanimljivo će biti na "Čika Dači", Radnički koji je nastavio u prošlogodišnjem razočaravajućem ritmu, posle poraza u Nišu dočekuje zahuktali Napredak i to bez Spalevića.

Novopazarci će ovoga puta imati više od 11 igrača, kraj Jošanice gostuje Rad uzdrman porazom od Čuke. "Brđani" će u nedelju pod reflektorima u poslednjem meču kola ugostiti Slobodu, dan ranije OFK Beograd će u Suboticu, a Voša stiže u prestonicu na noge novom superligašu Voždovcu.

Donji Srem čeka Javor, Ivanjičani kao i obično slove za jednog od glavnih kandidata za ispadanje, ali stvarnost je sasvim drugačija. Preslišali su Zvezdu i biće izuzetno opasni i u sudaru sa Pećinčanima.

Subota:

Radnički Kg - Napredak 17:30
Donji Srem - Javor
Voždovac - Vojvodina
Spartak - OFK Beograd
Novi Pazar - Rad
Crvena Zvezda - Jagodina 18:00
Radnički Niš - Partizan 19:00

Nedelja:

Čukarički - Sloboda 19:00

Ne propustite