Juga Vasović novi direktor Radničkog?

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.08.2013.
23:46
Izvor: Sportske.net

Prema informacijama koju se u utorak mogle čuti u kragujevačkom Radničkom, proslavljeni reprezentativac Jugoslav Vasović biće postavljen za novog sportskog direktora ovog kluba.

rts.rs
rts.rs

Povezane vesti

Posle fenomenalne debitantske sezone u Prvoj A ligi i Evrokupu, utisak je da će kragujevački Radnički i pored finansijskih problema uspeti da i za narednu sezonu formira ekipu za respekt.

Miloš Korolija je već praktično novi član Radničkog, a mediji ovih dana najavljuju i pojačanja iz inostranstva, poput španskog reprezentativca Felipea Peronea ili Amerikanca Majkla Rozentala.

Ali, da se, ipak, ne radi samo na angažovanju pojačanja u igračkom kadru, već i u klupskom rukovodstvu, govori informacija koja se pojavila u utorak iz izvora bliskim klubu, a to je da će po svoj prilici novi sportski direktor Radničkog biti Jugoslav Vasović.

Radi se o dugogodišnjem reprezentativcu naše zemlje, osvajaču brojnih medalja, a tokom karijere branio je boje i Partizana i Crvene zvezde. U svakom slučaju, njegov dolazak u Radnički bi mnogo značio kragujevačkom klubu na organizacionom planu.

Ipak, zvanična potvrda iz kluba se tek očekuje.




Ne propustite