Junajted poslao ponudu za Fabregasa

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 15.07.2013.
16:38
Izvor: Sportske.net

Posle propuštene prilike za dovođenje Tijaga, Junajted se okrenuo drugom vezisti Barselone. Sesku Fabregasu. Ostrvski mediji tvrde da je poslata zvanična ponuda od 25 miliona funti.

instagram
instagram

Povezane vesti

Mančester junajted je posle propalog transfera Tijaga Alkantare odlučio da okuša sreću sa drugim vezistom Barselone, Seskom Fabregasom.

Ostrvski mediji tvrde da je Junajted već jutros poslao zvaničnu ponudu od 25 miliona funti za bivšeg kapitena Arsenala i reprezentativca Španije, a vest je brzo došla i do naslovnih strana ozbiljnih izvora.

Da li je u pitanju ozbiljna ponuda ili dimna zavesa, tek nam predstoji da saznamo narednih dana?

Naime, Fabregas ima visoku klauzulu koja mu garantuje slobodu i koju niko neće platiti. Da je Barselona spremna da se odrekne i njegovih usluga, nakon odlaska Alkantare, teško je očekivati, iako je sigurno da Sesk nije previše zadovoljan ulogom u timu od dolaska iz arsenala.

Sa druge strane, Fabregas ima klauzulu po kojoj Arsenal ima pravo preče kupovine, pa je izvesno da bi se i Venger, koji sad ima novac, ukoliko bi igrač bio na prodaju, opredelio da pokuša da ga vrati na Emirejts.

Sam igrač je više puta izjavio da bi u Engleskoj igrao samo za Arsenal, ali to kao što znamo ne mora ništa da znači.

Ostrvski mediji idu tako daleko da tvrde da će Barsa prodati Fabregasa ako stigne ponuda od 35 miliona funti od Junajteda.

Nova transfer saga nas očekuje.

Ne propustite