Junak Mitar, debitovali Kojić i Luka!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.02.2013.
16:00
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana ostvarili su drugu pobedu na pripremama u Antaliji a najbolji pojedinac današnjeg meča sa kineskim Đijangsuom bio je Aleksandar Mitrović. Prve minute u dresu Partizana odigrali Kojić i Luka.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Izabranici Vladimira Vermezovića uspeli su da dođu do drugog trijumfa na pripremama u Antaliji a "Čika Crni" konačno može da bude zadovoljan i igrom i rezultatom petostrukog uzastopnog šampiona Srbije nakon pobede od 3:2 nad ekipom Đijangsua.

Već u četvrtom minutu meča Partizan je došao do vođstva golom Aleksandra Mitrovića iz penala koji je opravdano dosuđen zbog prekršaja nad Aškovskim.

Usledila je dominacija crno-belih tokom većeg dela prvog poluvremena a ekipa našeg Dragomira Okuke oslobodila se pritiska tek oko 25. minuta meča.

Mitrović je dominirao u prvom delu igre sjajnom igrom u napadu ali se pokazao da ume da posluži i u odbrambenim zadacima jer je u nekoliko navrata otklanjao opasnost ispred gola Partizana nakon prekida.

Završnicu prvog dela meča obeležio je pogodak Luba Feia koji je iz drugog plana sjajno primio loptu u šesnaestercu Partizana a onda sa deset metara lako savladao Stojkovića koji se vratio među stative.

Samo dva minuta proteklo je u nastavku meča a Stojković je konfuziju u odbrani svog tima pokušao da reši ispucavanjem lopte koja je pogodila Balija i završila u mreži za prednost Đijangsua od 1:2.

Partizan je stigao do izjednačenja nakon nekoliko propuštenih prilika raspoloženog Mitrovića koji je u 56. minutu oboren od strane Jeftića u kaznenom prostoru pa je Marko Šćepović poravnao na 2:2.

Deset minuta kasnije ponovo je Mitrović u centru pažnje jer je upravo mladi reprezentativac Srbije završio sjajnu akciju Ilića, Aškovskog i Ninkovića hladnokrvnom egzekucijom.

Novopečeni partizanovci Nemanja Kojić i Predrag Luka dobili su priliku da zaigraju za crno-bele u završnici meča a Vladimir Stojković postarao se sa dve sjajne intervencije da rezultat na kraju ostane 3:2 za Partizan.

Ne propustite